Utgivelser

Snøkrystaller

Snøkrystaller er skrevet av Kjell Inge Askeland, og med seg på melodien har han Einar Snyen.  Jeg jobbet sammen med Kjell Inge og vi prater mye om musikk. En dag kom han med en Cd som han lurte på om jeg ville se på. Det var en julesang han hadde laget. Jeg syntes at den var så fin at den måtte gjøres noe med.Fikk med meg Jostein Marø som har arrangert sangen og spiller alle gitar stemmene og slik ble sangen til. Det ble en mye roliger versjon en den som var på CDen vi gikk ut i fra.

Når vi var fornøyd med arrangementet gikk turen til Vea og Rudolf Fredly i Sweet Spot Studio som har produsert sangen. Rudolf spiller også bass på platen.

Takk til Jostein og Rudolf for super jobb !! Og til Kjell Inge som lot oss spille inn vår versjon av denne sangen 🙂

Snøkrystaller kan du nå laste ned i Itunes eller hør den på Spotify her 🙂


Endless Game

 

Endless game er på mange måter min døråpner til trubadurlivet. Det var en sang som jeg satte meg ned og skrev på ca 20 minutter i et kreativt øyeblikk i 2001. Hadde skrevet noe før det og men det var ikke noe jeg følte jeg kunne stå for.
Etter og ha finpussa på sangen og spilt den for meg selv i over et år så tok jeg mot til meg og spilte den for søsteren min, bare for å høre hva hun syns. Hun ble såpass begeistra at jeg holdt tanken om å spille den for flere åpen 🙂
I 2004 tok jeg mot til meg og sendte en mail til Karmøy Lydstudio for å sjekke om dei var interessert i og lage en demo av denne sangen. Det var dei og vi endte opp med og lage 4 sanger til det som ble Ep’en Endless game som vi gav ut i 2007.

All search results